Boekhouding

Accountants en boekhouders vervullen een onmisbare dienstverlenende functie in het bedrijfsleven.

Accountants ontlasten de bedrijven van hun administratieve verplichtingen en geven adviezen op fiscaal, financieel en beheersgebied. Ook vele bedrijven, die al dan niet geheel of gedeeltelijk hun boekhouding zelf verzorgen, zuchten onder de enorme last die de administratie met zich meebrengt. De overheid met haar talrijke verplichtingen zoals INTRASTAT, INTRACOMMUNAUTAIRE OPGAVE, BTW-listings, enz… doet er nog een schepje bovenop.

Speciaal voor deze mensen ontwikkelt Kluwer Software reeds gedurende bijna 20 jaar het accountantsprogramma EXPERT/M Plus , dat met 5000 tevreden accountantskantoren en bedrijven ondertussen is uitgegroeid tot de nummer één op het gebied van accountantssoftware.

Het spreekt dan ook voor zich dat in al die jaren de technologische evolutie op de voet werd gevolgd, met als resultaat een nagelnieuw product, dat niet alleen alle ervaring van zijn voorganger in zich heeft, maar ook alle nieuwe mogelijkheden die een hedendaagse grafische omgeving zoals windows ons biedt.

Dankzij het uniek onderhoudscontract blijft Expert/M Plus ook in de toekomst bij wijzigende wetgevingen altijd UP-TO-DATE.

Uitwisseling en verbinding tussen accountants en bedrijven zijn standaard in de software voorzien.

In het facturatieprogramma Solution is er een verbinding voorzien met Expert/M Plus zodat facturatie, stockbeheer en boekhouding gemakkelijker verlopen.

Indien u dit wenst kunnen wij u door middel van een vrijblijvende demonstratie, bij u of bij ons, verder overtuigen van de mogelijkheden die onze software u kan bieden.

U vindt hier een beknopte omschrijving van het Expert/M Plus boekhoudpakket. Wenst u een uitgebreide omschrijving dan neemt u gewoon contact met ons op en wij bezorgen u deze.

Nieuwsbrief