Microsoft Surface

Surface Pro 4_Web banner_880x373 - Dutch

Haal het meeste uit je dag.

Er is geen limiet aan wat je kunt bereiken met de veelzijdigheid en de kracht van de Surface. Doe geweldige dingen.

Maak nu kennis met de nieuwste Microsoft tablets die uw laptop kunnen vervangen. Na de Surface 3 en Surface Pro 3 voegt Microsoft voegt nu de Surface Pro 4 toe aan haar assortiment. Deze 2-in-1 devices bieden de kracht van een laptop in een lichte flexibele vorm. Elke Surface gaat in een klik van laptop naar tablet. Zo kun je altijd en overal aan het werk. De Surface producten maken ook nog eens naadloos contact met al uw andere apparaten. Er is dus zeker een Surface die geschikt is voor u.

Nieuw! Surface Pro 4

De Surface Pro 4 is een combinatie van een laptop en tablet, die beter en sneller is dan zijn voorganger. De Surface Pro 4 is lichter en heeft een verbeterd 12.3” scherm met maar liefst vijf miljoen pixels! Dit resulteert in een levensecht beeld. De Surface Pro 4 is de ideale tablet die uw laptop kan vervangen. De Surface Pro 4 tablet van Microsoft combineert de veelzijdigheid van een laptop met het gemak van een tablet. U kunt gemakkelijk wisselen van laptop naar tabletstand. Kies voor dit prachtige 2-in-1 device, zo heeft u geen gedoe meer met een zwarte onhandige, zware laptop. Wilt u meer weten over de Surface Pro 4? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 057 20 76 52 of info@verdata.be.

Surface 3 en Surface Pro 3

Alle kracht en prestaties van een laptop in een 12” tablet. Het ultieme apparaat voor professionals, creatievelingen en vele anderen. Deze revolutionaire laptop is voorzien van 4e generatie Intel Core i3, i5 of i7-processor en Windows 8.1 Pro. Met een accutijd van wel negen uur voor browsen op het web, kunt u langer productief zijn. De Surface 3 serie wordt geleverd met een S-pen, voor een natuurlijke schrijfervaring. Wilt u meer weten of de Surface 3? Wilt u meer weten over de Surface Pro 3? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 057 20 76 52 of info@verdata.be.

Doe meer met de optionele Type Cover

Met de optionele Type cover met meerdere poorten biedt de Surface u kracht, draagbaarheid en productiviteit die u van een laptop verwacht. De Type Cover is één van de dunste toetsenborden die er zijn en tovert uw Surface om in een eersteklas laptop. Verbeterd met magnetische stabiliteit om het toetsenbord stabiel te houden, zodat u net zo comfortabel op uw schoot als aan uw bureau kunt werken.

Nieuwsbrief