Webdesign

Met deze website en in het bijzonder met de links naar onze referenties willen wij u tonen waar Verdata voor staat: websites welke een evenwicht nastreven tussen een gebruiksvriendelijke interface, een duidelijke structuur, een kwalitatief grafisch ontwerp en een efficiënt database gestuurd beheer.

Onze referenties bewijzen het. Een goed ontworpen website hoeft niet persé stukken van mensen te kosten. Verdata staat garant voor duidelijke afspraken en één offerteprijs, zonder onverwachte en verdoken kosten.

Buiten het ontwerp van uw site, voorzien wij een bezoekersteller en bezoekersstatistieken waarop u uw bezoekers op de voet kunt volgen.

Wenst u met regelmaat zelf uw website aan te passen, dan heeft Verdata dé ideale oplossing voor u. Uw website wordt gemaakt zodat u deze gemakkelijk zelf online kunt aanpassen. Wij voorzien tevens een korte “opleiding” om u op weg te helpen bij het aanpassen van uw website.

Heeft u reeds een website maar zoekt u iemand die uw website kan onderhouden, uitbreiden of optimaliseren ? Verdata biedt u graag zijn diensten aan.

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Nieuwsbrief